Fascinerande Fascia

Passa på avsluta Åre höstmarknad med en inspirerande kurs- workshop
Söndag 29 September, 9.00-13.00 med Frida Lundin och Malin Kronvall

Vi gör en djupdykning i fascians fantastiska värd utifrån ett yogaperpektiv med yogan som verktyg. Vi jobbar utifrån dynamiskyoga.

Fördjupning om Fascia
Vad är fascia? Vad är bindväv? Hur påverkar fascian kroppen och hur är nervsystemet och fascian sammanlänkat? Hur kan fascian ha betydelse för våra rörelse och vad är det som försämrar fascians förutsättningar?

Denna utbildning ger dig en större förståelse och kunskap om fascian/ bindväven. En förståelse som kommer att höja din kunskap och förtsåelse om kroppen och hur allt är sammanlänkat.

Passar dig som prövat på yoga tidigare samt om du undervisar i träning/yoga eller om du bara är nyfiken på” hur allt hänger ihop”

Frida Lundin
Är utbildad yogalärare och håller i yogagrupper på Åre Yogacenter.
Hon är äger fysioterapiskolan för hundar som har kurser i hela Sverige samt hundrehab. I Åre.
Hon är utbildad massageterapeut, fysioterapeut och kynolog på hund.
Frida arbetar som lärare och mentor på Svenska Fysioterapiskolan och för Hundsteg.
Frida har utformat fascinerande fascia kurser för hundar med Malin som gästlärare.

Malin Kronvall
Är yogalärare och äger Åre Yogacenter,
hon är OMT-utbildad sjukgymnast i grunden och har 30 års erfarenhet av att arbeta inom rehabilitering och företagshälsovård, bland annat som verksamhetschef. Hon har arbetat i olika forskningsprojekt inom rehabiliteringsområden som ortopedi, nackskador, astma, stress och utmattning. Malin har vidareutbildning inom Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) samt Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT).Malin arbetar även privat med företag och är en ofta anlitad föreläsare. I dag driver Malin en privat praktik i Åre och samverkar med hälsocentraler där mindfulness erbjuds som ett komplement till övriga vårdinsatser. Malin driver dessutom verksamheten MountainMind tillsammans med en med kollega. Mountain Mind erbjuder friskvård för privatpersoner och grupper inom mindfulness, yoga och vandringar – allt för en hållbar hälsa.

Pris: Höstmarknad workshop: 850 kr. (1050 kr)
Sista anmälningsdatum och inbetalning 24 september.
Betalas via bg. 5810-8341, på plats eller Swish: 1232182780.