Våra yogalärare

Frida Lundin
Håller i yogaflow. 
Yoga för mig kan vara både intensivt krävande eller mentalt utmanande men också mjuk och välkomnande. Jag behöver yogan för att få utrymme i livet. Jag är även utbildad hundterapeut och är ute mycket i naturen med familjen.

Ida Berge
Håller i Yinyoga och pranayama.
Jag är född i Åre och har efter några år utomlands äntligen flyttat hem igen. När jag inte yogar arbetar jag som dietist. Yogan ger mig en djupare kontakt med min kropp och mitt inre, och denna känsla vill jag gärna förmedla på mina klasser. Åre Yogacenter är för mig ett kravfritt rum för återhämtning i livet. Yoga är även när jag är med min vovve Ninja som ständigt påminner mig om att leva i nuet och är världens bästa sällskap på olika äventyr.

Pernilla Högberg
Håller i yinyoga och yogaflow.
För mig är yoga i lika delar att göra kroppen smidig och stark, träna fokus och närvaro och att hitta ett skönt förhållningssätt till livet! Kom så gör vi det tillsammans! Skärgård och fjällnatur har format min person och intresset för att vara ute alla årstider har alltid varit stark. Jag har många års yrkeserfarenhet av att arbeta med utveckling av människa, grupp och organisation. Med stor nyfikenhet möter jag livets olika utmaningar. Att vara Yogalärare är en av dem!

Gwendolen Carrier
Håller i Ashtangayoga och mammaträning.
Yoga för mig är ett sätt att komma tillbaka till en starkare och hållbar kropp och själ. Yogan hjälper mig att komma närmare mig, mitt sanna jag. Spännande resa, som jag vill dela med mig av! Jag är även utbildad kroppsterapeut och djurterapeut.

Malin Kronvall
Yoga-& mindfulnesslärare och ägare av Åre Yogacenter. 
Malin håller i ashtangayoga, hathayoga, gravidyoga, rehabyoga, pilates och mindfulness.
Jag vill att alla som kommer till oss ska känna sig som en del av oss – att bara få vara – en paus i livet och att alla kan yoga.

Jag började med yogan i Åre för 17 år sedan och har jobbat med hälsa i 30 år. Yoga och Mindfulness är för mig grunden för en hållbar hälsa. Erfarenheter i min egna ”yogaresa” och förmånen att få följa människor som yogar hos oss och ta del av deras berättelser om effekter av yogan är fantastiskt. Yoga i närvaro stärker oss inifrån. Vi lär känna oss själva och hur kroppen, sinnet – tankar och känslor påverkar varandra. Det blir lättare att hitta fokus, kraft och glädje i en värld av brus och krav. Jag är även utbildad sjukgymnast/fysioterapeut och är föreläsare inom bl.a. stress och hälsa samt driver studion, en sjukgymnastpraktik och ett aktivitetsbolag – MountainMind som erbjuder aktiviteter för företag och privata grupper.

Lotta Byqvist
Mindfulnessinstruktör, diplomerad kostrådgivare och hälsoskribent.